Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policija traga za licem iz Travnika zbog nepružanja pomoći povrijeđenom u nezgodi

Policija u Gradišci preduzima mjere i radnje na pronalasku lica inicijala P.B. iz Travnika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela “Ugrožavanja javnog saobraćaja” i “Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi”.

“Policijskoj upravi Gradiška, 26.03.2023. godine oko 10,20 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška u mjestu Čatrnja, grad Gradiška, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom i pješak inicijala R.R., koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede i prevezen u UKC RS, dok se vozač udaljio sa lica mjesta”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Na osnovu tragova izuzetih sa lica mjesta i preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju identifikovanja vozila i vozača, policija je utvrdila da se radi o licu P.B. koji je u nezgodi učestvovao sa putničkim automobilom marke “Audi”.

“O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju predmeta protiv lica P.B. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima”, zaključeno je u saopštenju policije.

Gradiskalive.com
7,100FansLike
431FollowersFollow