Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policijska uprava Gradiška obilježila Aranđelovdan (Foto)

Pripadnici Policijske uprave Gradiška, danas su na prigodan način obilježili Krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske „Sveti Arhangel Mihailo“, prisustvujući vjerskom obredu, osvećenju i lomljenju slavskog kolača u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice u Gradišci.

Ispred spomen ploče Policijske uprave Gradiška služen je parastos i odata je počast poginulim pripadnicima Policijske uprave Gradiška u prethodnom otadžbinskom ratu.

Foto: RTVG

Zamjenik načelnika Policijske uprave Gradiška Tihomir Rakita, u obraćanju novinarima, kazao je da je slava MUP-a RS još jedna prilika da se sjetimo poginulih policajaca u odbrambeno-otadžbinskom ratu koji su svoje živote uzidali u temelje Srpske.

Foto: RTVG

“Spomen ploča poginulim policajcima postavljena je na ovakvo mjesto, da svako ko prođe i dođe u našu Upravu ne može da je ne vidi i koja nas uvijek prisjeća na njih, na naše junake”, istakao je Rakita.

Zamjenik načelnika Tihomir Rakita čestitao je Krsnu slavu svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i svim građanima koji danas slave.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow