Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Predsjednica RS ugostila Teu Kovačević (Foto/Video)

Predsjednica Republike Srpska Željka Cvijanović ugostila je danas u Banjaluci mladu teniserku Teu Kovačević iz Gradiške, naglasivši da je ona ponos Srpske.

Predsjednica je mladoj teniserki poručila da može da računa na podršku institucija.

“Јedanaestogodišnja teniserka Tea Kovačević sjajan je primjer kako se talentom, trudom i vrijednim radom mogu bilježiti vrhunski rezultati. Uz poruku da podrška institucija neće nedostajati u budućnosti, poželjela sam joj da i u narednom periodu postiže sjajne rezultate i uspjehe, na ponos i radost roditelja, rodne Gradiške, ali i svih nas u  Republika Srpska”, napisala je Cvijanović na Instagramu.

Nakon razgovora sa Teom i njenim ocem Cvijanović je istakla da institucije moraju da stoje iza svojih talenata.

“Ponosni smo što u Republici Srpskoj imamo jednu ovakvu djevojčicu, koja je toliko posvećena svim svojom dnevnim obavezana, a uz to uspijeva svakodnevno da trenira, da ulaže napore i da postiže sjajne rezultate. Ona je ponos na samo Gradiške, nego i cijele Republike Srpske”, rekla je Cvijanović.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je imala priliku da ugosti Teu i njenog oca, te da se zahvali za sve dobre rezultate koje Tea postiže, ističući da se za ime ove djevojčice zna na daleko.

“Raduje me činjenica da neko ko postiže sjajne, vrhunske, rezultate u tenisu, uspijeva da savladava sve svoje obaveze u školi bez bilo kakvih problema”, napomenula je Cvijanović.

Mlada teniserka iz Gradiške zahvalila je predsjednici i institucijama Srpske što joj pomažu da odlazi na turnire širom svijeta, saopšteno je iz Kabineta predsjednice Srpske.

Ona je dodala da mnogo trenira, te da je veoma teško uskladiti sve sportske i školske obaveze, zbog čega ima malo slobodnog vremena.

Izvor: RTRS
7,400FansLike
458FollowersFollow