Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Prevario radnicu apoteke u Gradišci, uhapšen u Han Pijesku

Službenici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i uhapsili D.M. iz Srbije, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo prevara, a kako “Nezavisne” saznaju, sve se desilo u apoteci, i to prilikom plaćanja, odnosno vraćanja kusura, kada je oštećena prijavila da joj nedostaje određena svota novca.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, prošle srijede oko 17.30 časova, oštećena je prijavila da je prevarena za određen novčani iznos od strane nepoznate osobe.

“Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, došlo se do saznanja da je mogući izvršilac krivičnog djela D.M. iz Republike Srbije, te je raspisana potraga za istim. D.M. je uhapšen 17. maja, na području Han Pijeska, te je isti predat službenicima PU Gradiška”, saopštili su iz PS Gradiška.

Dodaju da su kod osumnjičenog  pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

O događaju je obaviješten dežurni inspektor Terenskog centra Banjaluka, kao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv osumnjičenog lica.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
458FollowersFollow