Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pritvor osumnjičenom za ubistvo majke u Bijeljini

Osumnjičenom za ubistvo majke koje se dogodilo u Bijeljini određen je jednomjesečni pritvor, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Protiv osumnjičenog čiji su inicijali M.V. pritvor je bio predložen zbog činjenice da bi boravkom na slobodi mogao napustiti teritoriju BiH, uticati na svjedoke, te zbog opravdane bojazni da bi mogao izvršiti isto ili slično krivično djelo.

U saopštenju se navodi da je počinjeno krivično djelo posebno teško s obzirom na način izvršenja koje je prouzrokovalo uznemirenje građana, te se podsjeća da se za ubistvo može izreći kazna zatvora od 10 godina i stroža.

Rješenje o pritvoru Okružnog suda u Bijeljini doneseno je juče, nakon što je Okružno javno tužilaštvo to zatražilo u nedjelju, 3. decembra.

Osumnjičeni M.V. tereti se da je u subotu, 2. decembra, u Bijeljini počinio krivično djelo ubistvo, u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti.

Pedesetogodišnja žena čiji su inicijali S.V. iz Velike Obarske kod Bijeljine ubijena je sjekirom, a za smrt se sumnjiči njen osamnaestogodišnji sin M.V. koji je uhapšen, saopšteno je ranije iz bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva.

Žena je imala teške povrede glave i mozga koje su nanesene sjekirom, a nakon što je nastupila smrt osumnjičeni je zapalio njeno tijelo.

Ugljenisano tijelo zatekli su vatrogasci prilikom gašenja požara na porodičnoj kući.

Izvor: Glas Srpske
7,300FansLike
457FollowersFollow