Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pronađena bivša pjevačica grupe ET

Dan nakon što je mnoge zabrinula vijest o nestanku bivše pjevačice ET-ja Katarine Rautek Omazić uslijedile su i sretne vijesti.

Televizijska voditeljica Hana Tabaković na društvenim mrežama otkrila je da je potraga za Katarinom sretno završena.

“Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobilni telefon”,  poručila je Tabaković.

O svemu se oglasila i pjevačica ET-ija.

“Ne znam ko je prijavio moj nestanak”, rekla je Katarina za portal Danas.hr.

Podsjetimo,  Katarina Rautek Omazić nestala je u srijedu iz bolnice Sveti Duh, a njezin je nestanak prijavljen policiji koja je od srijede intenzivno tragala za pjevačicom.

Njezina fotografija bila je objavljena i na stranici nestali.gov.hr, a nakon što je pronađena ubrzo je i maknuta s iste.

Foto: Printscreen/nestali.gov.hr

Ko je prijavio nestanak?

Iz bolnice Sveti Duh potvrđeno je da su upravo oni prijavili Katarinin nestanak, a šta ju je nagnalo na odlazak iz bolnice još uvijek nije poznato. Jesu li okidač bili njezini privatni, porodični problemi ili pak nešto drugo za sada se ne zna.

Menadžer u nevjerici

Odmah nakon što je proglašena nestalom mediji su kontaktirali i muzičkog menadžera Renisa Gržinića koji je bio u nevjerici kada je saznao da je Katarina nestala.

“U šoku sam nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom. Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao…Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku”, rekao je Večernjem listu u srijedu menadžer Renis Gržinić.

Na upit što ća sada biti s turnejom koja je trebala početi uskoro, odgovorio je kako su odmah nakon što ih je Katarina obavijestila o zdravstvenim problemima dogovorili da na turneju krenu s pjevačicom Meri Andraković, novom članicom E.T.-a jer su puno truda uložili u ovaj projekt i nisu htjeli odustati.

Izvor: Nezavisne | Foto: Robert Anic/PIXSELL
6,700FansLike