Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Radnik “Čistoće” zbog napada završio u bolnici, uhapšen muškarac iz kolone svatova

Policija u Gradišci privela je A.V. iz tog grada osumnjičenog da je zbog sukoba u saobraćaju napao B.S. vozača radne mašine, koji je prevezen u bolnicu.

Terete ga da je počinio krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i tjelesna povreda.

Prema nezvaničnim informacijama, napadnut je radnik Gradske čistoće, koji je vozio radnu mašinu, od strane osobe iz kolone svatova koji su u tom momentu naišli iza njega. Navodno je konflikt nastao jer je radna mašina “gušila” saobraćaj, pa je došlo do verbalnog napada na vozača od strane muškarca iz svatova, a potom i do međusobne tuče.

“Naime, Policijskoj stanici Gradiška, u subotu oko 13,15 časova, B.S. je prijavilo da je u Ulici Svetozara Markovića, grad Gradiška, fizički napadnuto od strane njemu nepoznatog lica, kojom prilikom je isti zadobio tjelesne povrede. Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici Policijske stanice Gradiška, došli su do operativnih saznanja da je došlo do fizičkog obračuna između dva lica, kojom prilikom su oba lica zadobila tjelesne poverde”, navode iz PU Gradiška.

B.S. je kako navode, zbog zadobijenih povreda prevezen u Opštu bolnicu Gradiška, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se protiv lica A.V. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i tjelesna povreda, a da se protiv lica B.S. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu tjelesna povreda.

Izvor: Nezavisne
7,200FansLike
457FollowersFollow