Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Rasvijetljena krađa trupaca hrasta sa lagera u Gradišci

Policija u Gradišci identifikovala je i uhapsila lice B.B. iz Gradiške, za koje postoje osnovi sumnje da je počinilo krivično djelo „Krađa“.

Kako kažu iz PU Gradiške, 17.05.2024. godine oko 09,00 časova, od strane Šumskog gazdinstva „Gradiška“ prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u vremenskom periodu od 13. do 16. maja 2024. godine, otuđilo određenu količinu trupaca hrasta sa lagera, na radilištu u Gradišci.

“Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je izvršilac krivičnog djela lice B.B. iz Gradiške”, navodi se u saopštenju policije.

Oduzeli traktor

Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeno lice, te je tom prilikom privremeno oduzet traktor kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

“O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, zaključeno je u saopštenju PU Gradiška.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
458FollowersFollow