Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Rasvijetljena teška krađa u kafiću u Obradovcu, pronašli i drogu (Foto)

Gradiška – Policija je u petak 12.01.2024. izvršila akciju “Caddy”, kojom prilikom su uhapšena lica V.R. i N.T. iz Gradiške.

Lica se sumnjiče da su počinili krivična djela „Teška krađa“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je ugostiteljski objekat u naselju Obradovac.

“Policijski službenici PU Gradiška, operativnim radom na terenu rasvijetlili su krivično djelo „Teška krađa“, koje se dogodilo 07.01.2024. godine u ugostiteljskom objektu u Gradišci. Identifikovano je i lišeno slobode lice inicijala N.T. iz Gradiške, koje je u dogovoru sa licem V.R. koje je zaposleno u navedenom ugostiteljskom objektu, izvršilo navedeno krivično djelo, na način što je od istog dobio ključ, od kojeg je napravio kopiju, te ušao u unutrašnjost navedenog ugostiteljskog objekta i otuđio novac”, saopšteno je i PU Gradiška.

Daljim radom policijskih službenika, došlo se do saznanja da lice inicijala V.R. iz Gradiške, vrši prodaju opojne droge na području grada Gradiška.

Izvršen je pretres na više lokacija koje koriste navedena lica, te je tom prilikom pronađen i oduzet novac, kopija ključa od ugostiteljskog objekta i suva biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Skank“ bruto mase 41,97 grama.

“O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica”, zaključeno je u saopštenju policije.

Gradiskalive.com
6,700FansLike