Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Servisne informacije – Grad Gradiška

Servisne informacije za 12. maj 2021. godine.

Izvještaji dežurnih službi

Policijska stanica Gradiška – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Vatrogasna jedinica – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška nisu imali su intervencija u protekla 24 časa.

Odjel porodilišta gradiške bolnice – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice rođena je djevojčica.

Služba hitne pomoći – U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledana su 24 pacijenta. Dežurne su bile doktorice Danijela Kocka i Jelena Moravac.

Servisne informacije

Elektrodistribucija Gradiška – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 KV dalekovoda Podgradci izlaz Gradiška i Baraji, da će danas od 9 i 30 do 17 časova ostati bez električne energije.

Zbog radova danas će dolaziti do kraćih zastoja u isporuci električne energije i na trafostanicama: Senjak 2, Topola Srbački put, Laminci cvjećara i Srednja Jurkovica.

Vodovod –Iz KP “Vodovod” a.d. Gradiška poručuju da će u nekoliko ulica u užem gradskom jezgru doći do zastoja u isporuci vode.

Radi se o ulicama Hilandarska, Ive Andrića i Milutina Bojovića. Isporuča će biti obustavljan u periodu od 09 do 15h zbog priključka stambene zgrade na vodovodnu mrežu.

Gradska čistoća – Odvoz otpada u protekla 24 časa odvijao se po predviđenom planu, bez zastoja.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
441FollowersFollow