Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Servisne informacije – Grad Gradiška

Servisne informacije za 23. jul 2021. godine.

Izvještaji dežurnih službi

Policijska stanica Gradiška – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjeno je jedno krivično djelo. Dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Vatrogasna jedinica – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su tri intervencije. Tehnička intervencija u Novoj Topoli u 08:43 časova, požarna intervencija u Dubravama u 14:33 časova i intervenciju na gašenju niskog rastinja u Trnovcu u 19:21 časova.

Odjel porodilišta gradiške bolnice – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica i dva dječaka.

Služba hitne pomoći – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 30 pacijenata. Dežurne doktorice bile su Jelena Moravac i Jelena Lakić Kovačević.

Servisne informacije

Elektrodistribucija Gradiška – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnice da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Do kraćih prekida dolaziće i na trafostanicama Seferovci Vakuf, Topola Srbački put, Topola zanatski centar, Seferovci škola, Kozinci 6, Jelšingrad 2 i Šibića han.

Vodovod – Iz KP ”Vodovod” Gradiška obavještavaju korisnike da je isporuka vode uredna.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
456FollowersFollow