Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Servisne informacije – Grad Gradiška

Servisne informacije za 28. jul 2021. godine.

Policijska stanica Gradiška – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjena su tri krivična djela. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda.

Vatrogasna jedinica – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška nisu imali intervencija.

Služba hitne pomoći – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 28 pacijenata. Dežurne doktorice bile su Jelena Lakić Kovačević i Jelena Moravac.

Odjel porodilišta gradiške bolnice – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođena su tri dječaka.

Vodovod Gradiška – Iz Komunalnog preduzeća „Vodovod“ Gradiška obavještavaju korisnike koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima da zbog neracionalne potrošnje vode neće imati redovno snabdijevanje vodom u vremenu od 20 časova uveče do 8 časova ujutro. Redukcija vode trajaće dok se uslovi vodosnabdijevanja ne promijene.

Elektrodistribucija Gradiška – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kV dalekovoda Trebovljani izlaz Dragelji da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova i potrošače na 20 kV dalekovodu Berek izlaz Jurkovica od 10 do 15 časova. Potrošači koji se električnom energijom napajaju sa 20 kV dalekovoda Laminci danas će biti bez električne energije u vremenu od 8 do 15 časova. Do kraćih prekida dolaziće i na trafostanicama Krajčinovac 2 i Demirača 2.

Gradiskalive.com
6,200FansLike