Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Servisne informacije – Grad Gradiška

Servisne informacije za 21. oktobar 2021. godine.

Policijska stanica Gradiška – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa nije bilo intervencija.

Vatrogasna jedinica – Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška imali su jednu tehničku intervenciju u Bolnici juče u 7:18 časova.

Služba hitne pomoći – U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledana su 23 pacijenta. Dežurna doktorica bila je Jelena Lakić Kovačević.

Odjel porodilišta gradiške bolnice – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice.

Elektrodistribucija Gradiška – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kV dalekovoda Laminci da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova i potrošači sa 10 kV dalekovoda Liman od 9 do 10 časova.

Zbog radova na trafostanicama i niskonaponskoj mreži danas će dolaziti do kraćih zastoja u isporuci električne energije na trafostanicama Bok Jankovac 5, Topola 2 Čiča, Čatrnja Borkovići i Lužani 2.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow