Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Šest hapšenja na graničnim prelazima, dva u Gradišci

Granična policija BiH na prelazima u prethodnih sedam dana lišila je slobode šest lica po sudskim, odnosno policijskim potragama.

GP Gradiška

Na graničnom prelazu Gradiška na ulasku u BiH juče je uhapšen državljanin BiH M.K., nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela oštećenje povjerilaca.

Na istom prelazu 16. maja, takođe na ulasku u BiH, slobode je lišen državljanin BiH Š.H., kojeg potražuje Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora.

GP Brod

Na graničnom prelazu Brod danas je uhapšen državljanin Slovenije čiji su inicijali J.H., pošto je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska stanica Bihać raspisala potragu zbog razbojništva.

GP Rača

Dan ranije, prilikom ulaska u BiH na prelazu Rača slobode je lišen državljanin Srbije N.R., jer ga potražuje Opštinski sud u Mostaru zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti u javnom prometu.

GP Zvornik

Državljanin BiH čiji su inicijali R.P. lišen je slobode 15. maja prilikom ulaska u BiH na prelazu Zvornik jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

GP Vardište

Prilikom ulaska u BiH, na prelazu Vardište, 13. maja, uhapšen je državljanin Srbije V.S., kojeg potražuje Osnovni sud u Višegradu radi izdržavanja kazne zatvora.

Lica lišena slobode predata su nadležnim policijskim organima.

Gradiskalive.com
6,700FansLike