Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Skandalozno priznanje konobara beogradskog restorana: “Ovo stavljam u hranu djevojkama, to je fetiš”

Svaki restoran ima svoje “prljave tajne”, a vrlo često gosti ni ne slute šta im se servira na tanjiru.

Jedan neimenovani korisnik društvenih mreža, koji navodno radi u jednom restoranu na Novom Beogradu, otkrio svoju “prljavu tajnu” i zgrozio sve.

Naime, kako je napisao, posljednjih par godina svakodnevno od kuće na posao nosi par bočica sperme, koju pomiješa sa hranom.

“Ovo ponekad nasumično radim a nekad selektivno, zavisi od par stvari. Na primer, hrana mora da ima neki tečni deo gde mogu lepo da pomešam da se ne bi videlo, tako da ako je samo komad mesa, onda izbegavam. Ali ako ima neki sos, onda umešam u sos.”

Kaže da uvek može da vidi ko je šta naručio zbog pozicije na kojoj radi.

“Najviše volim spermu da stavim u hranu neke lepe devojke i to je zapravo moj fetiš”, piše ovaj muškarac i dodaje da ga to jako uzbuđuje, kao i da ne bi radio posao koji radi kada ne bi mogao da dodaje “tajni sastojak” u hranu.

Kaže da ga je grizla savjest kada se ispostavilo da je njegov obrok došao do mladih bračnih parova koji hranu daju djeci, jer mališanima to nikada ne daje.

Mladić je šokirao kada je napisao da ne vidi šta je problem u njegovom jezivom potezu, jer ne škodi nikome.

Malo je reći da je radnik rastorana zgrozio sve, a ono što muči korisnike društvenih mreža je to što se ne zna u kom restoranu radi.

Izvor: B92
6,700FansLike