Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Šta muški pripadnici horoskopskih znakova žele od svoje partnerke

Prije nego što se upustite u ozbiljnu vezu sa svojim potencijalnim partnerom, važno je da čujete i mišljenje zvijezda. Evo šta pripadnici svih horoskopskih znakova žele od svoje partnerke!

Ovan

Ovnovi padaju na jake i nezavisne žene. Obožavaju dame koje govore tačno ono što misle i ne libe se da prihvate bilo kakav izazov. Za Ovna su pravi afrodizijaci uspjeh i sposobnost.

Bik

Žena koja je kao žena iz udžbenika – zabavna, ženstvena i prava podrška, osvojiće srce Bika. Takvu ženu neće pustiti od sebe tako lako.

Blizanci

Blizanci padaju na izuzetno inteligentne i kreativne žene, pune smisla za humor. Ako poput Šeherezade uspijete da ga iz noći u noć i iz dana u dan zadivite i fascinirate, biće vaš.

Rak

Rakovi vole žene koje u sebi nose nevinost i naivnost, ali i potpunu posvećenost njima. Ako uz to pokažu ranjivost i želju da ih baš on zaštiti – pečeni su.

Lav

Lavovi vole otvorene žene pune samopouzdanja. Ovi muškaci padaju na žene koje su uvijek tip-top sređene, sve do samih obrva. Tijelo mora da bude perfektno, a frizura uvijek savršena. I ne samo to – pored svega toga, Lav želi da žena bude i izuzetno obrazovana, inteligentna, uspješna i duhovita.

Djevica

Muškarci u ovom znaku padaju na tip djevojke iz komšiluka – dakle, slatka je ali ne i fatalna i vrlo inteligentna. Osjećajna je, vodi se logikom i vrlo lojalna. Djevice ne vole previše emotivne reakcije.

Vaga

Vage vjeruju u idealne veze pa uvijek traže onu pravu. Žele zgodnu, samouvjerenu, inteligentnu ženu koja će ih podržavati i biti im odana do kraja.

Škorpija

Škorpije žele da budu najbolje i da imaju najbolje. Ovi muškarci traže ženu koja pršti od seksepila, pametna je, avanturista, strastvena, sportski tip i nezavisna.

Strijelac

Strijelac želi energetičnu ženu koja će mu stalno postavljati nove izazove i bez problema i prigovora ga pratiti u njegovim avanturama.

Jarac

Jarčevima treba vječnost da se u nekog zaljube – ali baš zato i traže ženu koja će ih strpljivo čekati. Žele seksi, ali ne i vulgarno, privrženo ali ne i priljepak, i ženu koja pored njega ima bogat svoj društveni život i kao prioritet – uspješnu karijeru.

Vodolija

Vodolije bježe od zahtjevnih žena. Žele samostalnu ženu koja ga neće pratiti u stopu, već će moći da vodi život odvojen od njega, bez zapitkivanja gdje je sad i zašto baš tamo ide.

Ribe

Muškarci u znaku Ribe se često zaljubljuju, ali ono što zaista traže jeste nježna, velikodušna žena otvorenog uma, koja voli umjetnost i životinje.

Izvor: 24sedam.rs
6,700FansLike