Cookie Consent by Free Privacy Policy website

“Streetball 3X3” u Gradišci od 27. do 30. jula

Turnir u košarci “Streetball 3X3” Gradiška 2021. biće održan na platou ispred Kulturnog centra od 27. do 30. jula ove godine.

Jedan od organizatora turnira Dušan Ristić, gostujući u programu Radio Gradiške rekao je da je ovo sedmi po redu turnir i podsjetio da je ideja za organizovanjem ovog turnira potekla od grupe mladih zaljubljenika u košarku 2014. godine kada je odigran prvi turnir i naglasio da se od 2015. godine ovaj turnir igra po pravilima koje propisuje FIBA.

Ristić je naveo da je predviđen bogat nagradni fond i da prijave traju do sutra, 24. jula.

“Očekujemo i ekipe iz inostranstva, ukupno od 60 do 100 učesnika koji će se takmičiti u kategorijama: seniori, juniori, kadeti, pioniri, mini basket i cicibani”, rekao je Ristić i naglasio da su prva dana turnira predviđena za mlađe kategorije, dok su posljednja dva dana planirana za seniore.

Finalne utakmice u svim kategorijama biće odigrane 30. jula, a biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki i takmičenje u zakucavanju.

Turnir organizuje Gradiška inicijativa-Grin, generalni pokrovitelj je Grad Gradiška, a turnir su pomogli brojni sponzori.

Izvor: radiogradiska.com | S.Vidović
7,400FansLike
457FollowersFollow