Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Tea Kovačević osvojila turnir u Americi! (Foto)

Tea Kovačević ponovo je osvojila turnir u SAD-u “LITTLE MO INTERNATIONAL FLORIDA”.

Tea Kovačević

Juče je naš šampion opet osvojio najveći, najmasovniji i najprestižniji turnir na svijetu i potvrdio epitet najtalentovanijeg sportiste Bosne i Hercegovine.

Tea je ovaj fantastični turnir osvojila 2019. godine senzacionalnim rezultatima (samo četiri izgubljena gema u pet mečeva) i tako postavila nove standarde u modernom juniorskom tenisu.

Tea Kovačević

“Danas, u finalu LITTLE MO-a Tea je imala veoma neugodnu i talentovanu Japanku, koju je naša Tea uspjela slomiti tek u 9. gemu l seta koji je trajao 20 minuta. Iako je protivnica imala 5 brejk lopti na 4-4, uspjela je Tea naći adekvatna rješenja i završiti taj gem u svoju korist. U nastavku meča naša Tea je zaigrala svoj najbolji tenis i na krilima brutalno jakih i preciznih udaraca, više nije dozvolila protivnici nijedan gem do kraja meča”, kazao je Tein otac Marko Kovačević.

Rezultati

  • 1. kolo: Tea je kao prvi nosilac turnira jedina bila slobodna
  • 2. kolo: Tea – Myla Abraham 6-1, 6-0.
  • 3. kolo: Tea – Sofia Isidora, Peralta Calderon 6-1, 6-1.
  • Polufinale: Tea – Melanie Constandache 6-1, 6-0.
  • Finale: Tea – Tsuki Shibutani 6-4, 6-0.

Tea na ovom turniru igra i mješovite parove.

“Naravno, za Ameriku ne bi bilo moguće otići bez Vaše podrške, zahvaljujući Vama, našim porodičnim prijateljima, mnogim društveno odgovornim kompanijama, kabinetu Predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, gradonačelnika Gradiške Adžić Zorana i gradske uprave”, zaključio je Tein otac.

Tea Kovačević Tea Kovačević

Tea i Marko Kovačević
Gradiskalive.com | Foto: Marko Kovačević
7,400FansLike
459FollowersFollow