Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Tea na američkoj turneji – Da ili ne?

Tea Kovačević iz Gradiške, mlada teniska nada, koja svojim talentom obećava osvajanje najviših vrhova, suočava se sa izazovima koje ne može prevazići samo snagom volje i reketom.

Tein otac Marko Kovačević obratio se na društvenim mrežama iskrenim apelom za finansijsku pomoć, kako bi omogućio Tei da nastavi svoj nevjerovatan sportski razvoj.

U nastavku prenosimo Markovu objavu u cjelosti:

“Dragi moji: Našem šampionu Tei Kovačević (13 i po godina) je ponovo potrebna Vaša pomoć.

Tea je jedan izvanredan sportista, koji zaslužuje podršku šire društvene zajednice, a njeni dosadašnji sportski rezultati pokazuju da Vaša dosadašnja podrška nije uzaludna.

Kao njen otac i trener pokušavam na sve moguće načine pomoći našem šampionu da joj se teniski snovi ostvare. Njezina sportska karijera se ubrzanim koracima približava profesionalnom tenisu, a procjene svjetskih teniskih stručnjaka su da je to “16-ta godina”.

Što znači da su još samo tri godine neophodne da naša Tea dotakne “tenisku zvjezdicu”, a jedina prepreka, uz neophodan BOŽJI blagoslov, su finansijska sredstva do kojih mi možemo doći samo uz VAŠU podršku. Ne znam da li je javnost upoznata sa činjenicom da je koncept svjetskog juniorskog tenisa takav da vrhunski takmičari u juniorskim kategorijama, bez obzira kakve uspjehe ostvaruju, nemaju nikakvu novčanu satisfakciju. Tea je dosad osvojila ogroman broj teniskih turnira na skoro svim meridijanima svijeta, ali na finansijskom kontu (PRIZE MONEY) joj stoji samo jedna velika 0.

Potrebne finansije za Teu Kovačević su 200.000 KM na godišnjem nivou, a samo za jednomjesečnu turneju u Americi, na koju Tea treba da ode krajem novembra, potrebno je obezbjediti oko 25.000 KM. Uz pomoć naše gradske uprave i institucija obezbjedili smo oko 40% sredstava. Nadam se da ćemo, uz Vašu pomoć, uspjeti obezbjediti dovoljno sredstava za nastavak Teine fantastične teniske karijere. To može biti u vidu jednokratne donacije, sponzorskog ugovora, jednogodišnje stipendije sa mjesečnim iznosima, kako god Vi odlučite.

Hvala Vam unaprijed. VOLIMO VAS.”

Sredstva možete uplatiti na sljedeće načine:

  • Tekući račun: na ime Marko Kovačević 1613000120237957
  • Žiro-račun Teniski Klub Gradiška: 5620998149617581
  • Pay-Pal: tea.kovacevic28@gmail.com
  • Možete Tei ili porodici Kovačević i lično predati sredstva.
  • Kontakt broj: +387-65-531-264
  • GSM/VIBER/WHATSAPP

Gradiskalive.com
6,200FansLike