Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Teško ih je osvojiti: Ovi horoskopski znakovi imaju visoke standarde

Često čujete da ste jako izbirljivi u pronalasku partnera i da imate visoke standarde? Jednostavno nikada nećete napraviti kompromis čak i ako to znači beskrajno čekanje savršene osobe. Bilo da se radi o njihovim osobinama, izgledu ili statusu, želite sve najbolje, a ako ne odgovaraju niti jednom standardu, to će biti kraj za vas.

U tome, kako tvrde stručnjaci, ulogu ima i astrologija, pa je možda za sve kriv vaš horoskopski znak, prenosi Pinkvilla. Ako ste se pronašli u ovom uvodu, provjerite jeste li zaista jedna od jako izbirljivih osoba kada je u pitanju ljubav.

Bik

Bikovi paze da nikada ne nasjedaju na pogrešnu osobu. Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim kriterijumima idealnog partnera i kad pronađu savršenu osobu, potrudiće se kako bi to uspjelo.

Škorpija

Škorpije su strastvene i intenzivne što se tiče romantike. Stoga bi moglo biti malo teško povjerovati, ali Škorpije imaju nevjerovatno visoke standarde i jednostavno nisu spremni na bilo kakav kompromis. Znaju šta žele i neće pristati na manje.

Strijelac

Strijelci su vrlo izbirljivi što se tiče odabira romantičnog partnera. Imaju tu ideju savršenog pojedinca i nju su zapisali u kamenu! Nikad neće pristati na manje čak i ako to znači biti dugo sami.

Jarac

Jarci imaju spisak osobina koje žele kod svog partnera. Sigurni su i pouzdani ljudi kojima se zapravo ne žuri pronaći partnera. Stoga oni mogu lako pričekati osobu koja bi odgovarala njihovim nerealno visokim zahtjevima.

Izvor: vecernji.hr | Autor: Tina Hajduk
7,300FansLike
458FollowersFollow