Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Tražio ih Interpol, uhapšeni u BiH

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine uhapsili su troje stranih državljana za kojima su bile raspisane Interpolove potjernice.

Hrvatica uhapšena u Kozarskoj Dubici

Među osobama koje je uhapsila Granična policija BiH je državljanka Hrvatske J.H. (30) za koju je utvrđeno da je Interpol Pariz raspisao potjernicu zbog krivičnog djela organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelima teška krađa i prevara.

“Kontrolisana je na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Kozarska Dubica i predata je službenicima Sudske policije Suda BiH”, saopšteno je iz Granične policije BiH.

U Sarajevu uhapšeni državljani Švedske i Rusije

Kako je saopštila Granična policija BiH, na sarajevskom aerodromu na letu za Istanbul uhapšen je dvadesetjednogodišnji F.S.A. koji je inače državljanin Kraljevine Švedske.

“Graničnim provjerama je utvrđeno da je Interpol Štokholm raspisao potjernicu za njim zbog krivičnih djela u vezi s opojnim drogama”, naveli su oni dodajući da je F.S.A. predat službenicima Sudske policije Suda BiH.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo pripadnici Granične policije uhapsili su i ruskog državljanina A.P. (43) nakon što je ustanovljeno da je Interpol Moskva raspisao potjernicu za njim zbog krivičnog djela mito i korupcija u posebno velikim razmjerama.

Kako je saopšteno, on je na aerodrom stigao letom iz Istanbula, te je predat službenicima Sudske policije Suda BiH.

Izvor: Nezavisne
7,300FansLike
456FollowersFollow