Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Tri dame oduševile gradišku publiku (Foto)

Povodom  8. marta,  Dana žena, sinoć je u velikoj sali Kulturnog centra Gradiška održan koncert „Mrgude“ vokalnog sastava “ONE TRI“ kojeg čine izvanredne: Maja Tatić, Svjetlana Ceca  Vidović i Ružica Čavić.

Tokom dvočasovnog koncerta pripadnice ljepšeg pola uživale su  u svojevrsnom kabaru, najljepšim  muzičkim numerama različitih žanrova, ali i zanimljivim i šaljivim dijalozima tri dame.

Maja Tatić je istakla je da su „One tri“ prethodni koncert u Gradišci održale 2018. godine, te da im je veliko zadovoljstvo, što su u prilici ponovo da se druže sa gradiškom publikom, povodom Dana žena.

Što se tiče repertoara koncerta, Tatićeva kaže da im je najvažnije da su to dobre pjesme, ponekad i one pomalo zaboravljene.

“To su uvijek pjesme koje nama leže, koje mi jako  volimo, a ako ih mi volimo znamo da će to naša publika prepoznati”, kazala je Tatićeva.

Ona navodi da najviše voli da pjeva i sluša one pjesme koje imaju dobar tekst i dobru poruku.

Sastav „One tri“ formiran je na inicijativu Ružice Čavić, koja je ujedno izvođač, scenarista i režiser koncerta „One tri“.

Veče ispunjeno dobrom muzikom i najljepšim emocijama, sudeći po aplauzima publike, bilo je predivan poklon Gradiščankama svih generacija.

Koncert One tri pod nazivom „Mrgude“ poklon je  gradonačelnika grada Gradiška i Kulturnog centara svim pripadnicama ljepšeg pola za Dan žena.

Gradiskalive.com
6,700FansLike