Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Turnir u malom fudbalu u Gradišci: Igrači iz Tešnja odnijeli 10.000 KM

Na turniru u malom fudbalu “Lav Premium Arena 2024”, koji je tokom dvije sedmice okupio 90 ekipa, pobjednik u seniorskoj konkurenciji je “Dekorativni kamen AM” iz Tešnja.

Ova ekipa je u finalu savladala “Vodovod a.d. Gradiška” sa 7:1.

Fudbalerima iz Tešnja pripala je nagrada od 10.000 KM.

Za najboljeg igrača proglašen je Mahmut Bahtić, najviše golova postigao je Jasmin Rakić, a najbolji golman je Marko Anđelić.

U konkurenciji  “veterana 35+” pobjednik je “Pabić” Banjaluka. U ovoj konkurenciji, za najboljeg igrača izabran je Slaven Kovljen, za najboljeg golmana Mladen Čikić, a najviše golova postigao je Ranko Spremo. U kategorijama dječaka od 12 i 15 godina pobjednici su “Stars” i “Tomosi”. Ukupan nagradni fond je 22.000 KM.

Turnir, za kojeg je vladalo veliko interesovanje, organizovali su “Arena” Gradiška i Udruženje “Naša Sava”, a generalni pokrovitelj je Grad Gradiška.

“Veoma smo zadovoljni turnirom, zbog učešća velikog broja ekipa iz cijelog regiona i nekoliko država. Prikazan je odličan fudbal, igrali su afirmisani igrači a publika je prepoznala njihove majstorije i nagradila ih aplauzima. Petnaest dana Gradiška je bila u znaku malog fudbala”, kazao je za “Nezavisne novine” Miloš Vujnić, direktor Sportske dvorane “Arena”.

Izvor: Nezavisne
6,700FansLike