Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U petak obustava saobraćaja na dvije lokacije u Gradišci

Gradska uprava Gradiška obavještava građane da će se sutra, 21. maja 2021. godine, vršiti radovi na postavljanju posebnih objekata (vibro traka) na sljedećim lokacijama:

  • Lokalni put prvog reda Dušanovo – Mašići – Srednja Jurkovica – Turjak, u MZ Mašići kod Osnovne škole, u periodu od 09.00 do 12.00 časova i
  • Ulica Obala Vojvode Stepe na potezu od spoja sa Vidovdanskom do ukrštanja sa ulicom Ive Andrića, u periodu od 13.00 do 19.00 časova.

“Za vrijeme obustave u Mašićima, u periodu od 09.00 do 12.00 časova, saobraćaj će se odvijati naizmjenično uz ručno usmjeravanje od strane izvođača radova kako uslovi izvođenja samih radova budu dozvoljavali”, poručili su iz Gradske uprave i dodali:

“U ulici Obala Vojvode Stepe, saobraćaj za vozila će biti u periodu od 13.00 do 19.00 časova privremeno obustavljen, a alternativni pravci kretanja će biti spojna saobraćajnica ulica Vidovdanske i Obale Vojvode Stepe, ulica Stevana Sinđelića iz ulice Vidovdanska, te ulice Vojvode Putnika, Filipa Višnjića i Ive Andrića iz ulice Hilandarska.”

Zamoljavaju se građani da se, za vrijeme ove privremene obustave, pridržavaju režima saobraćaja prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
458FollowersFollow