Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Učenica škole u kojoj se desila pucnjava: “Čula sam pucnjavu, bila je neprekidna”

Dječak star 14 godina pucao je danas u školi na Vračaru, a njegova drugarica ispričala je za TV Prva šta se desilo kobnog jutra.

Kako je rekla, u toku same pucnjave, išla je na sprat škole i čula zvukove koji su ličili na petarde.

“Čula sam zvukove, mislila sam da deca bacaju petarde. Ali, onda sam videla da je radnik obezbeđenja pao na pod, a onda sam se vratila, nisam smela da idem gore. Nastavnica fizičkog je htela da ide gore, ali sam joj rekla da to ne radi, jer je radnik pao na pod, da je pucano na njega, pa smo otišle na sigurno”, priča Evgenija.

Dodala je i da je čula da je učenik koji je pucao ušao u jedan razred i počeo da puca.

“Jedan dečak je upucan u nogu, jedna devojčica je ranjena i mislim još dva dečaka. Bilo je strašno”, priča potresena učenica škole na Vračaru.

Navodno je, kako prenose mediji, dječak ispalio čak 20 metaka.

“Bila sam dole, imali smo fizičko, čula sam pucnjavu, bila je neprekidna… Nisam znala šta se događalo, dopisivali smo se preko poruka, neka deca se nisu javljala i mi smo bili u strahu…”, priča ona.

Kako dodaje, potom su se svi evakuisali.

“Svi smo se ugurali u malu prostoriju u školi, pa su nas prebacili u salu za fizičko, tamo je bilo bezbedno, a posle smo izašli. Prvo nisam javila mami, da je ne stresiram, ali posle sam joj javila da sam bezbedno, navodi devojčica”, kaže Evgenija.

Kako dodaje, ona i učenik koji je pucao jutros u školi išli su u isto odjeljenje.

“Bio je tih, izgledao je fino, imao je dobre ocene. Nije bio otvoren sa svima, ali ne bih očekivala da se ovako nešto desi”, zaključila je devojčica.

Izvor: B92 | Foto: Screenshot
6,700FansLike