Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zbog krađe goriva na terminalu uhapšene dvije osobe

“Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 22.09.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala D.S. iz Laktaša, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo “Pronevjera” i lice inicijala D.J. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo “Krađa”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policija je juče oko 14.30 časova, na prostoru Carinskog terminala u mjestu Čatrnja, zatekla lica D.S. i D.J. kako istaču gorivo iz cisterne vlasništvo privatnog preduzeća iz Banjaluke.

Utvrđeno je da su lica upotrebom gumenog crijeva, istočili oko 40 litara dizel goriva u dva PVC kanistera, te iste utovarili u putnički automobil u vlasništvu lica D.J.

“Od lica D.J. oduzeta su dva kanistera i bačva u kojim se nalazi dizel gorivo, te je isto vraćeno vlasniku, a sa lica mjesta izuzeto je crijevo koje je korišteno prilikom istakanja goriva, a koje može poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, navodi se u saopštenju policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv D.S. i D.J. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow