Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zločin potresao Srpsku: Ubica pozvao kćerku i najavio ubistvo

Tijela Radomira Andrića (69) i njegove supruge Mileve (61) pronađena su u njihovoj kući u naselju Rataja kod Foče, a prema nezvaničnim informacijama muž je iz pištolja ubio suprugu, pa presudio sebi.

Kako saznaje “ATV” na to ukazuju i prvi rezultati istrage kojima je utvrđeno da je Radomir prije zločina telefonom pozvao jednu od svojih kćerki i saopštio joj da ”više neće biti ni njega ni nje”, misleći na svoju suprugu.

Uplašena kćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava. Nažalost stigao je prekasno. Zatekao je zaključana vrata kuće, a kako mu niko nije otvarao razvalio je vrata, ušao unutra i zatekao tijela supružnika.

“U kući su pronađena dva tijela sa ranama od vatrenog oružja, a pokraj njih je zatečen pištolj. Sve ukazuje na ubistvo i samoubistvo, ali su istražne radnje i dalje u toku”, kaže izvor “ATV”.

Iz PU Foča ranije saopšteno da su tijela pronađena juče oko 17.00 časova nakon prijave policiji.

Na lice mjesta izašli su službenici Policijske uprave Foča, zajedno sa službom Hitne medicinske pomoći. Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje i kriminalistička policija.

Naložena je obdukcija koja će biti obavljena u Univerzitetskoj bolnici Foča.

Izvor: ATV | Foto: atvbl.com
7,200FansLike
457FollowersFollow