Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Odgođena promocija Srednje škole unutrašnjih poslova u Gradišci

“Zbog loših vremenskih prilika, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pomjera za danas zakazanu promociju Srednje škole unutrašnjih poslova za srednjoškolce iz Gradiške za četvrtak, 27. aprila 2023. godine u 12.00 časova na platou ispred Kulturnog centra Gradiška”, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

U okviru ovog događaja, predstavnici Uprave za policijsku obuku i Policijske uprave Gradiška upoznaće učenike sa mogućnostima upisa u Srednju školu unutrašnjih poslova, kao i drugim detaljima koji se odnose na način školovanja.

Učenicima će biti izvedena taktičko-pokazna vježba pripadnika Jedinice žandarmerije PU Gradiška, a biće izložena i oprema, sredstva za rad i vozila koje koriste policijski službenici.

Vlada Republike Srpske donijela je 30. marta 2023. godine na 14. sjednici Odluku o osnivanju Javne ustanove Srednje škole unutrašnjih poslova, a u školskoj 2023/2024 godini Srednja škola unutrašnjih poslova vršiće prepis učenika iz drugih razreda srednjih škola u treći razred Srednje škole unutrašnjih poslova.

Izvor: Agencije
7,200FansLike
450FollowersFollow