Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Najava: Međunarodni kup u ribolovu u Gradišci

U okviru programa “Gradiška jesen 2024” Sportsko-ribolovno društvo „Amur“ Gradiška, organizuje Međunarodni kup u ribolovu – lov ribe udicom na plovak. Takmičenje će biti održano u nedjelju, 29. septembra, na rijeci Savi.

Tradicionalni kup u ribolovu ove godine okupiće oko 50 ribolovaca iz Dervente, Prnjavora, Banjaluke, Laktaša, Kozarske Dubice, Jelaha i Stare Gradiške iz Hrvatske. Okupljanje takmičara predviđeno je u sedam časova ispred ribarske kućice.

Predsjednik SRD „Amur“ Gradiška Marko Gljivica rekao je da će Gradišku predstavljati ekipa seniora i ekipa ratnih vojnih invalida. Od ove godine takmičenje je memorijalnog karaktera.

Kup je posvećen istaknutom članu i takmičaru „Amura“ Miroslavu Mačkiću. Tradicionalni kup u ribolovu prvobitno je bio planiran u nedjelju, 22. septembra, ali je zbog visokog vodostaja prolongiran za predstojeći vikend.

Takmičenje sa međunarodnim karakterom podržao je gradonačelnik Gradiške, KP „Vodovod“ Gradiška, KP „Gradska čistoća“ Gradiška, „Arena“ Gradiška i drugi.

Izvor: rtv-gradiska.com / S.V.
7,500FansLike
657FollowersFollow