Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Akcija “Nišan” u Banjaluci: Pronađena droga, laboratorija i oružje (Foto)

U akciji “NIŠAN“, koju je juče realizovala banjalučka policija uhapšene su tri osobe, a pronađeni su droga, improvizovana laboratorija i oružje.

Iz PU Banjaluke su saopštili da su u ovoj akciji uhapšeni S.Đ, N.K. i A.S, svi iz Banjaluke.

Akcija “Nišan” Akcija “Nišan”

Takođe, u policiji navode, da su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršeni pretresi na tri lokacije na području Grada Banjaluka, a koje koriste osumnjičena lica.

“Tom prilikom pronađeno i oduzeto ukupno oko 961 gram zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“, oko 31,6 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Kokain“, dvije puške, pištolj, 229 komada municije različitog kalibra, digitalna vaga, improvizovana laboratorija za vještački uzgoj indijske konoplje sa pripadajućom opremom, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela”, rekli su u policiji.

Takođe, na jednoj lokaciji u Banjaluci pronađeno je plastično bure sa tragovima marihuane, zakopano u zemlji.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenih lica će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Gradiskalive.com
6,700FansLike