Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ana Bekuta i Petar Grašo na dočeku Nove godine u Banjaluci

Dvije velike regionalne zvijezde, Ana Bekuta i Petar Grašo nastupiće u Banjaluci povodom obilježavanja Međunarodne nove godine.

Dva velika koncerta, koja će biti održana u centru grada, poklon je svim sugrađanima, ali i svim turistima koji rado borave u Banjaluci, posebno u toku novogodišnjih praznika.

Tako su u planu dvije koncertne večeri, koje se održavaju na dan proslave Međunarodne nove godine, 31.12.2021. te prvog dana Nove godine 01.01.2022. godine, a koje će zasigurno u Banjaluku privući veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama.

Namjera Grada Banjaluke kao organizatora jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

Upravo zbog toga je odlučeno da jedne večeri bude upriličen cjelovečernji koncert zabavne muzike, a druge večeri program narodne muzike.

Takođe, pored navedenih izvođača, u dijelu muzičkog programa, učestvovaće i umjetnici i izvođači iz Banjaluke.

Na taj način bi se podržala i promovisala i domaća muzička scena.

Grad Banjaluka, u koordinaciji sa JZU „Dom zdravlja“ u Banjaluci aktivno prati i učestvuje u procjenjivanju stanja u vezi sa epidemiološkom situacijom u čitavom gradu.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
441FollowersFollow