Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Asfaltirano novih 600 metara puta u Cimirotima

U mjesnoj zajednici Cimiroti danas je u upotrebu puštena novoasfaltirana dionica lokalnog puta dužine 600 metara, čija je izgradnja koštala 63.000 KM.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da je izgradnja ovog puta veoma zanačajna jer prolazi kroz zaseok u kome živi nekoliko većih poljoprivrednih proizvođača i dosta mladih, kojima je sada obezbijeđena bolja putna infrastruktura.

„Grad Gradiška vodi računa o ravnomjernom razvoju svih mjesnih zajednica, pa smo u gradski budžet uvrstili i sredstva za izgradnju ovog puta. Obaveza lokalne uprave je da obezbjedi bolju infrastrukturu i da se bori da nađe strateške kupce za njihove poljoprivredne proizvode. Ako spojimo te dvije stvari u zajedničku aktivnost to je dobitna kombinacija da na području Gradiške zadržimo stanovništvo i idemo u pravcu razvoja“, rekao je gradonačelnik Zoran Adžić.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Cimiroti Milenko Janjanin zahvalio je gradonačelniku i Gradskoj upravi što su uvažili zahtjev za izgradnju ovog puta.

„Imamo još puteva za asfaltiranje i nadam se da ćemo i to u narednim godinama uraditi uz podršku gradskih vlasti“, dodao je Janjanin.

Za izgradnju 600 metara puta u Cimirotima Gradska uprava je izdvojila 48.000 KM, a mještani 15.000 KM.

Gradiskalive.com | Foto: Grad Gradiška
7,400FansLike
459FollowersFollow