Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Banjalučani šmrkali kokain sa displeja telefona

Policajci iz Banjaluke juče su uhapsili N.R. i M.V. iz Banjaluke koji su šmrkali kokain sa displeja telefona u ulici Majke Jugovića, a od njih je oduzeta i određena količina droge.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navode da su u srijedu uhapsili N.R. iz Banjaluke, zbog sumnje da je koristio opojnu drogu, te M.V. takođe iz ovog grada, zbog počinjenog prekršaja o javnom redu i miru.

“Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, službenici su u ulici Majke Jugovića u Banjaluci, uočili navedena lica kako najavnom mjestu sa displeja mobilnog telefona kroz nos uvlače bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain a koju su lica po uočavanju policijskih službenika uklonili sa mobilnog telefona. Kod N.P. pronađena je i oduzeta providna folija u kojoj se nalazila određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na kokain”, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaju da je osoba M.V. podvrgnuta ispitivanju na prisustvo opojnih droga, a tom prilikom je u njegovom organizmu utvrđeno prisustvo droga amfetamin i kokain.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biće podnesen Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv N.R., a M.V. je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja.

Izvor: Nezavisne | Foto: Pixnio
7,200FansLike
457FollowersFollow