Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Banjalučanin sa lisicama na rukama pobjegao iz policijske stanice

Banjalučanina Đ.D. sa lisicama na rukama pobjegao je iz Policijske stanice Potkozarje kod Banjaluke, ali je ubrzo pronađen, potvrđeno je “Nezavisinim novinama”.

Iz PU Banjaluka kazali su da u ponedjeljak uhapsili Ð.D. iz Banjaluke, zbog sumnje da je počinio krivična djela nasilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđih stvari.

“Nadležnoj policijskoj stanici, juče oko 11.30 časova, oštećeno lice prijavilo je da je u Banjaluci u dvorište njene porodične kuće, došlo lice D.Ð. noseći sjekiru u ruci, koje je galamilo i nerazgovijetno pričalo, a potom sjekirom razbilo prozor na porodićnoj kući oštećenog lica, a potom se udaljilo sa lica mjesta”, kazali su iz PU Banjaluka i dodali da je policija izašla na teren, te izvršila uviđaj, nakon čega je Ð.D. pronađen i uhapšen.

“Tokom boravka u službenim prostorijama Policijske stanice lice Ð.D. je iskoristilo nepažnju policijskih službenika i udaljilo se iz službenih prostorija, ali je brzom reakcijom policijskih službenika ubrzo pronađeno”, kazali su iz PU Banjaluka.

Dodali su da će protiv odgovornih policijskih službenika biti sproveden disciplinski postupak radi utvrđivanja eventualnih propusta u radu.

Izvor: Nezavisne
6,700FansLike