Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Banjalučki ljekari bore se za život bebe, otac prevezen u Srbiju

Rale Sulejmanović (19) iz Gradiške koji se juče “pežoom” sudario sa kamionom kod Mrkonjić Grada prevezen je u Urgentni centar Srbija dok je njegova osmomjesečna beba i dalje u teškom stanju i životno ugrožena.

Sulejmanović, njegova supruga (23) i četvoro djece povrijeđeni su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Rijeci kod Mrkonjić Grada, a jedno dijete je nažalost podleglo teškim povredama.

Kada je u pitanju stanje ostalih članova ove porodice, majka je smještena u Klinici za ortopediju i traumatologiju i danas je stabilnog zdravstvenog stanja.

“Dijete starosti pet godina koje je zadobilo prelom nadlaktice, te je smješteno u Kliniku za dječiju hirurgiju gdje je zbrinuto i stabilnog je zdravstvenog stanja. Dijete uzrasta četiri godine koje je zadobilo prelom rebara i povredu bubrega, smješteno je u Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, te se radi dodatna dijagnostika”, rečeno je iz UKC RS.

Takođe su naveli i da je osmomjesečna beba koja je zadobila teške povrede glave, prelom natkoljenice, i dalje je životno ugrožena, te se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju.

Tragedija se desila juče u 13.45 časova, na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, u mjestu Crna Rijeka.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su “pežo”, kojim je upravljao Rale Sulejmanović (19) iz Gradiške i teretno vozilo “skanija”, za čijim upravljačem je bio državljanin Sjeverne Makedonije Nikolče Miloševski (55).

Izvor: Nezavisne
6,700FansLike