Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Dan otvorenih vrata u MF banci Nova Topola

Vrata poslovnice MF banke u Novoj Topoli, na adresi Banjalučki put bb, su uvijek širom otvorena klijentima, ali ove srijede, 8. juna, povodom Dana otvorenih vrata, uz dodatne aktivnosti i prigodne poklone.

Porukom „Na korak od vas“ iz MF banke podsjećaju sve postojeće, ali i potencijalne klijente, na dostupnost svojih  proizvoda i usluga uz niz pogodnosti. Upravo je Dan otvorenih vrata dobra prilika za razgovor o njima, ali, kako ističu iz MF banke, na jedan neposredniji način.

„Poslovnica u Novoj Topoli je otvorena u martu 2020. godine, ali zbog situacije sa korona virusom nismo bili u prilici da na pravi način ozvaničimo početak naše poslovne aktivnosti na ovom području. Želimo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo postojećim klijentima na saradnji, ali i da se predstavimo  privrednim subjektima i građanima koji do sada nisu imali priliku da sarađuju sa nama“, istakao je Slobodan Šarčević, šef Filijale Derventa i Ekspozitura Prnjavor, Gradiška i Nova Topola.

On ujedno poziva sve žitelje Nove Topole i okolnih mjesta da u srijedu 8. juna, od 10 časova posjete poslovnicu MF banke u tom mjestu, gdje će u ugodnoj atmosferi moći dobiti više informacija o uslugama koje nude za fizička i pravna lica.

Gradiskalive.com
6,700FansLike