Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Dan vještačke inteligencije i robotike – Gradiška 2023

Grad Gradiška organizuje Dan vještačke inteligencije i robotike, koji će se održati 03.11.2023. godine u Kulturnom centru Gradiška, sa početkom u 18.00 časova.

Ovaj događaj predstavlja nezaobilazno mjesto susreta i dijaloga za stručnjake, privrednike, akademske istraživače, tehnološke entuzijaste, kao i širu javnost zainteresovanu za oblasti vještačke inteligencije (Artificial Intelligence) i robotike.

Dan vještačke inteligencije i robotike pružiće priliku učesnicima da se iz prve ruke upoznaju sa najnovijim dostignućima, istraživanjima i inovacijama u dinamičnom svijetu vještačke inteligencije i robotike. Program je dizajniran tako da podstakne razmjenu iskustava, znanja i ideja, te promoviše saradnju među akterima iz različitih oblasti.

Sa zadovoljstvom pozivamo stručnjake, predstavnike privrednih subjekata, bankarski sektor, tehnološke entuzijaste, stručnjake iz IT industrije, učenike i studente, te predstavnike obrazovnih institucija da prisustvuju ovom događaju.

Događaj je otvoren za javnost, a svi zainteresovani se pozivaju da prisustvuju i doprinesu ovom posebnom skupu.

Prisustvo na događaju je besplatno, a s obzirom na to da je broj mjesta ograničen, molimo zainteresovane da potvrde prisustvo na neki od sledećih načina:

  • Elektronska forma – PRIJAVA NA OVAJ LINK.
  • E-mail: razvoj@gradgradiska.com
  • Broj telefona: +387 51 810 334
Gradiskalive.com
7,400FansLike
457FollowersFollow