Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Državljani Turske obili prodavnicu i lokal u Gradišci, policija ih uhapsila

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, identifikovali su i lišili slobode lica inicijala G.M.E. i T.A. obojica državljani Republike Turske, za koje postoje osnovi sumnje da su počinili krivično djelo “Teška krađa”.

“Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 15.09.2023. godine oko 07,30 časova, oštećeni je prijavio da mu je u toku noći od strane NN lica ili više njih, izvršena provala u njegovu prodavnicu i ugostiteljski objekat”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Državljani Turske se sumnjiče da su uz pomoć podesnog alata i sile, obili prozor te ušli u unutrašnjost ugostiteljskog objekta i prodavnice, gdje su izvršili premetačinu i otuđili određenu količinu cigareta, alkoholnog pića i novca.

“O svemu je upoznat dežurni okružni tužilac Okružnog Javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da se protiv osumnjičenih lica u redovnoj proceduri podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a da se lica, državljani Republike Turske predaju Službi za poslove sa strancima Terenskog centra Banja Luka na dalje postupanje”, zaključeno je u saopštenju policije.

Gradiskalive.com | Foto: Ilustracija
7,200FansLike
438FollowersFollow