Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Državljanin Švajcarske konzumirao kokain sa displeja telefona

Policija u Banjaluci juče je uhapsila dvije osobe zbog droge, a jedna od njih je i državljanin Švajcarske.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, prvo je oko oko 00,45 časova uhapšen A.D. držljavljanin Švajcarske koji je sa displeja telefona konzumirao kokain.

“Vršeći redovne poslove policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su uočili nepoznato lice koje sa displeja telefona uvlači kroz nos bijelu praškastu materiju za koju je utvrđeno da asocira na opojnu drogu “Kokain“. Izvršenim legitimisanjem, utvrđeno je da se radi o licu A.D., državljaninu Švajcarske republike koji je na osnovu Zakona o javnom redu i miru lišen slobode, gdje mu je u službenim prostorijama uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nakon toga, oko 03,30 izvršeno je legitimisanje P.B. iz Banjaluke, koji je dobrovoljno predao jednu improvizovanu cigaretu tzv. “džoint“ sa tragovima sagorijevanja u kojoj se nalazila marihuana ukupne težine 0,27 grama.

P.B. je uhapšen, a nakon hapšenja u službenim prostorijama uručen mu je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Gradiskalive.com
6,700FansLike