Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Dvije saobraćajne nezgode na području Srpca, tri osobe povrijeđene

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, juče je evidentirano jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode od kojih su dvije sa posljedicama po lica.

Sudar “Mazde” i “BMW-a”

“Na regionalnom putu Srbac-Prnjavor, u mjestu Donja Lepenica, opština Srbac, 01.08.2021. godine oko 22,10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke “Mazda” kojim je upravljao D.S. iz Srpca i putnički automobil marke “BMW” kojim je upravljao I.V. iz Švajcarske, a sa kojim se u vozilu nalazio suvozač J.V. iz Švajcarske. U ovoj saobraćajnoj nezgod vozač I.V. i suvozač J.V. zadobili su tjelesne povrede. Izvršenim alkotestiranjem lica, kod vozača D.S. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Srbac”, saopštili su iz PU Gradiška.

Nakon 45 minuta nova nezgoda

“Na regionalnom putu Srbac-Prnjavor, u mjestu Sitneši, opština Srbac, 01.08.2021. godine oko 22,55 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke “Passat” kojim je upravljao S.S. iz Srpca i putnički automobil marke “Golf” kojim je upravljao R.A. iz Srpca, a sa kojim se u vozilu nalazio suvozač M.A. iz Srpca. U ovoj saobraćajnoj nezgodi suvozač M.A. zadobila je tjelesne povrede. Izvršenim alkotestiranjem lica, kod vozača S.S. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Srbac”, zaključuje se u saopštenju.

Gradiskalive.com
6,200FansLike