Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Evo kako najmlađi poslanici rješavaju političke nesuglasice (Foto)

Jedan od najglasnijih opozicionara, a ujedno i najmlađi poslanik u parlamentu Srpske, Đorđe Vučinić iz pokreta „Za pravdu i red“ danas je dobio poklon od svoje političke rivalke iz SNSD-a i potpredsjednice Narodne skupštine RS, Anje Ljubojević, a da li će ovo „zakopati“ ratne sjekire među njima, bar na kratko, vidjećemo.

Ljubojevićeva, koja je, takođe, među najmlađim poslanicima u parlamentu, u proteklom periodu često je ulazila u verbalne duele sa Vučinićem.

Danas je odlučila da ga iznenadi, pa mu je na stolu u plenarnoj sali ostavila čokoladu i knjigu bontona uz stihove Ljubiše Ršumovića.

“Uvaženi poslaniče, domovina se brani ljepotom i čašću i znanjem, domovina se brani životom i lijepim vaspitanjem. S poštovanjem”, napisala je Ljubojevićeva na prvoj strani knjige bontona, koju je ostavila na Vučinićevom stolu.

Vučinić je na svom Fejsbuku poručio da će se morati „odužiti“ svojoj mladoj koleginici, bar za 8. mart.

“Dobro jutro iz Narodne skupštine Republike Srpske! Jutros me dočekao zanimljiv poklon od naše potpredsjednice Anje Ljubojević, uz stihove Ljubivoja Ršumovića. Iako bih više volio da me častila glasanjem PROTIV uvođenja klevete u KZRS, moraću se odužiti makar povodom 8. marta. Dogodine”, napisao je Vučinić na Fejsbuku.

Izvor: srpskainfo.com
6,200FansLike