Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Evo ko je uhapšen u Banjaluci: Razbijena grupa Darka Eleza

U policijskoj akciji na području Banjaluke uhapšen je Bojan Rističević, zbog sumnje da je povezan sa trgovinom narkoticima, saznaje “Srpskainfo”.

Dobro obaviješten izvor “Srpskainfo” otrkiva da su Radonjić, ali i ostali uhapšeni, članovi kriminalne grupe na čijem čelu je poznati kriminalac Darko Elez.

“U Banjaluci su lisice na ruke stavljene Bojanu Rističeviću, a u Istočnom Sarajevu uhapšen je Boris Mitrović zvani Gilmar. U sklopu ove akcije ukupno je uhapšeno 11 osoba i razbijena je Elezova grupa”, rekao je izvor “Srpskainfo”.

Prema njegovim riječima, Rističević je kum Miljana Radonje, a koji je takođe poznat policiji po trgovini narkoticima i za njim je raspisana međunarodna potjernica.

On je pojasnio da je Gilmar bio na čelu ove grupe, koja je jutros razbijena na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva, kao i da je on čovjek od povjerenja Darka Eleza.

Kako je “Srpskainfo” ranije objavila pretresi u Banjaluci su obavljeni u ulici Starine Novaka u naselju Obilićevo.

Prema prvim informacijama, akcija se sprovodi na osnovu podataka do kojih je policija došla na osnovu aplikacije „Skaj“.

Akcija se realizuje po nalogu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, a sprovode je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, PU Istočno Sarajevo, te Žandarmerija.

Izvor: srpskainfo.com | Goran Obradović
7,200FansLike
440FollowersFollow