Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Evo ko su osumnjičeni za krađu skupocjenog “Mercedesa” u Zagrebu

Za Milana Ćoso (54) iz Banjaluke i Aleksandra Marića (46) iz opštine Pelagićevo predložen je pritvor zbog sumnje da su ukrali skupocjeni “Mercedes-benz AMG GTR” vrijedan preko 200.000 evra, koji je pronađen na području Laktaša.

Foto: MUP RS

Kako je saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, oni su osumnjičeni da su počinili krivično djelo teška krađa.

“Osumnjičena lica su u vremenskom periodu između 11. i 19. februara, u Zagrebu, Republika Hrvatska, počinili krivično djelo teške krađe vozila marke mercedes- benz AMG GTR, kabriolet, bijele boje, sa kojim su uz upotrebu nepripadajućih registarskih oznaka u namjeri izbjegavanja policijskih kontrola i sistema video nadzora, kao i mjera granične kontrole prešli državnu granicu BiH”, saopštili su iz OJT Banjaluka.

Foto: MUP RS

“Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenih, zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli uticati na svjedoke, te iz razloga što bi puštanje na slobodu osumnjičenih rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, odnosno uznemirenju javnosti”, dodali su iz Tužilaštva.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

Gradiskalive.com
6,200FansLike