Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Filipinka se nakon teške i rizične trudnoće porodila na UKC RS

Na UKC RS u Banjaluci juče se odigrala se prava mala priča sa TV ekrana. Filipinka Ivy Monjiza Sibinčić juče se porodila na UKC Srpske nakon teške i rizične trudnoće.

“USPJELI SMO! Slava Gospodu, konačno je tu! Zaista mu je suđeno da bude ovdje! Bilo je to najtežih devet mjeseci u mom životu, ali on je vrijedan svake sekunde koju sam doživjela. Pozdravljamo naš treći i možda posljednji snop radosti, GABRIJELA SIBINČIĆA! Rođen 18.04.2022 (tačno 40 nedjelja) u 12.40, težak 3.150 grama i dugačak 50 cm normalnim porodom”, napisala je Ivy Monjiza Sibinčić na svom Fejsbuk profilu.

Zahvalila se doktoru Slobodanu Grahovcu na dobro obavljenom poslu.

“Veliko hvala mom doktoru dr Slobodanu Grahovcu na bezbijednom porođaju moje bebe. Zaista izuzetan doktor! Tako sam blagoslovljena što me vodi najbolji doktor u zemlji! Takođe, hvala dr Branki Čanćarević-Đajić i cijelom osoblju Perinatologije što su se lijepo brinuli o meni dok čekam bebu. Dr Jovici Iviću na stručnoj njezi kada sam mnogo puta primljena. Uključujući odjeljenje oftalmologije, ORL, hematologiju, reumatologiju, neurologiju, endokrinologiju, infektologiju i tim za magnetnu rezonancu”, stoji u objavi.

“Svi su dali sve od sebe da mi pomognu u mojoj visokorizičnoj trudnoći i svim drugim komplikacijama. Mojoj dr Branki Vukmanović za vođenje moje tri trudnoće i za majčinsku njegu. Na kraju, svom medicinskom osoblju UKC RS koje je pomoglo porođaju naše bebe, veliko hvala na izvanrednoj brizi i što su rođenje moje bebe učinili izuzetnim iskustvom. Kakvo je to putovanje bilo! Gledajući unazad sa zahvalnim srcem. Ova trudnoća je bila zaista teška i nikada ne bih uspjela bez svih vas. Veliko veliko hvala, UKC RS”, napisala je ona.

Dodala je da su sinu dali ime Gabrijel.

“Sinu smo dali ime „Gabrijel“ po njegovom pra-pradjedi „Gavro“. Bio je veliki čovjek. On je glavni poglavar porodice Sibinčić. U hrišćanskoj teologiji „Gavrijel“ znači Bog je moja snaga, Božiji čovjek, heroj Božiji, Arhanđel i Božiji poslanik. Svemogući Bože, hvala ti na sigurnom i brzom porodu. Zahvalni smo za ovog zdravog dječaka kojim ste nas blagoslovili. Neka naš sin Gabrijel bude blagoslov i blago svijeta. Amin. Mnogo te volimo, Gabrijele naš! Velika velika ljubav tate Slavena, mame Ajvi, starije sestre Sofije i stare sestre Natalije”, napisala je Ivy Monjiza Sibinčić na svom Fejsbuk profilu.

“Ovo nije jedini slučaj gdje su se pacijenti javno zahvalili ljekarima i osoblju UKC na stručnosti i odgovornom radu”, navodi se u saopštenju UKC Srpske.

Izvor: srpskainfo.com
7,300FansLike
456FollowersFollow