Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiščanci konzumirali “kokain”, pa uhapšeni u raciji

Policijski službenici PU Gradiška juče su oko 23:35 časova, prilikom izvođenja racije u ugostiteljskom objektu u ulici Živojina Mišića, zatekli lica B.P. i G.B. obojica iz Gradiške, da konzumiraju bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “kokain“.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, kojom prilikom su izuzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Policija je utvrdila da je drogu nabavilo i omogućilo za korištenje lice B.P., dok je lice S.D. iz Gradiške omogućilo konzumiranje iste u ugostiteljskom objektu, nakon čega su sva lica lišena slobode.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres kuća, pratećih objekata i ugositeljskog objekta na tri lokacije na području grada Gradiška koje koriste osumnjičeni, kojom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina opojne droge koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “kokain”.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se protiv B.P. i S.D. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Omogućavanje uživanja opojne droge”, dok je licu G.B. izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja po članu 17. Zakonu o javnom redu i miru (konzumiranje opojne droge).

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow