Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiščanke “blistale” u Banjaluci na modnoj reviji “Baš po mjeri” (Foto)

Članice udruženja paraplegičara i „Udas“ Gradiška u subotu su učestvovale u Banskom dvoru u Banjaluci, na modnoj reviji „Baš po mjeri“, održanoj povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom.

Gradiscanke

Obučene u srednjovjekovne kostime, osobe sa invaliditetom, u subotu su pokazale hrabrost i oduševile sve prisutne u Banskom dvoru na modnoj reviji koja se ove godine realizuje po šesti put.

Gradiscanke

Na ovogodišnjoj reviji, Gradišku su predstavile Jelena Subotić, Žaklina Bjelanović, Nada Jokić i Nataša Švraka.

Gradiscanke

Nataša Švraka, sekretar Udruženja paraplegičara Gradiška istakla je da osobe sa invaliditetom mogu sve, pa čak i da učestvuju na modnoj reviji.

Gradiscanke

„Ova revija svima znači mnogo, jer je bitno da budemo ravnopravni sa svima, da nas se ne izopštva iz društva i društvenog života“, pojasnila je Švraka.

Gradiscanke

Jelena Subotić, koja se u slobodno vrijeme bavi šminkanjem, rekla je da je velika čast biti dio ove manifestacije, te da se svake godine vrlo rado odazove pozivu.

Organizator revije na temu improvizacija- prilagođavanje, bila je doktorica Snežana Kutlešić Stević, a organizovana je u saradnji sa Narodnim pozorištem Republike Srpske.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow