Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Bračni par munjevito reagovao, Banjalučanki vratili 1.000 KM (Foto)

Nada Marković, Banjalučanka, koja hljeb zarađuje u Salzburgu u Austriji, uvjerila se primjerom u Gradišci da postoje dobri i pošteni ljudi, tu među nama.

Nada je juče posjetila “Market AS” u Gradišci i prije ulaska pokušala podići novac na jednom od bankomata.

Ukucala je cifru od 1.000 konvertibilnih maraka. Bankomat joj je izbacio karticu, ali tvrdi da novca nije bilo. Uputila se na sprat ovog trgovačkog centra.

Nada Marković

Prijatno iznenađenje desilo joj se prilikom povratka u prizemlje.

„Sačekao me gospodin Dragan Obrenović, čovjek koji u ovom marketu radi na videonadzoru. Pitao me jesam li ja bila na bankomatu. Ispričala sam mu, a Dragan mi je rekao da je bankomat izbacio ubrzo novac. Dao mi je moj novac spakovan u kovertu. Iznenadio me pozitivno, ljudski“, kaže Nada Marković.

Dragan Obrenović

Dragan Obrenović kaže da je posmatrao dešavanja vani, pogotovo na bankomatu. Kada je primijetio da je ženska osoba napustila bankomat i da je ubrzo izbačen novac, potrčao je i uzeo ga.

Sve se dešavalo u nekoliko sekundi. Draganu je pomogla i supruga Mara, koja je u to vrijeme radila na pultu informacija, desetak metara od bankomata.

„Sve se dobro završilo. Drago mi je da sam vratio gospođi Nadi novac, i da se ona uvjerila da smo mjesto gdje treba dolaziti. Srce mi je na mjestu, ne mogu opisati koliko sam ushićen, rekao je Dragan Obrenović“, inače Tuzlak, koji  skoro tri decenije živi u Gradišci.

Izvor: mojasrpska.info | Foto: B. Grgić
7,400FansLike
457FollowersFollow