Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Brzom reakcijom policije rasvijetljena krađa 200 litara nafte

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, nedugo nakon zaprimljene prijave, brzom i efikasnom reakcijom, rasvijetlili su krivično djelo “Krađa”.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 17.03.2021. godine oko 08,15 časova, prijavljeno je da su u toku noći 16/17.03.2021. godine, iz dvorišta kuće stanovanja u mjestu Greda, grad Gradiška, otuđene dvije limene bačve u kojima se nalazilo po 200 litara nafte.

“Operativnim radom policijskih službenika identifikovana su četiri lica inicijala D.T, Nj.Đ, D.Đ. i sedamnaestogodišnjak, svi iz Gradiške koji se sumnjiče da su u toku noći 16/17.03.2021. godine oko 01,00 čas, putničkim automoblom došli do mjesta Greda i iz dvorišta kuće stanovanja otuđili dvije bačve u kojima se nalazila nafta i isto odvezli”, saopštili su iz PU Gradiška.

Policijski službenici su kod lica D.Đ. pronašli navedene bačve sa naftom i iste su uz potvrdu o vraćanju predmeta vraćene vlasniku.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i tužilac za maloljetnike koji su naložili da se lica ispitaju na navedene okolnosti i da se prema maloljetnom licu, preduzmu mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
440FollowersFollow