Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška ima sve mogućnosti za dalji privredni razvoj

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas, nakon sastanka sa gradonačelnikom Gradiške Zoranom Adžićem, da ovaj grad sa svojom infrastrukturom i blizinom granice sa EU nudi sve mogućnosti za dalji privredni razvoj.

Čubrilović je rekao da će privredne zone na području Gradiška, one koje su već otvorene i one koje su u planu, dati dodatne mogućnosti investitorima koji žele da razvijaju svoju privrednu ili uslužnu djelatnost, a što će pozitivno uticati i na standard građana ovog grada i okolnih sredina.

“Zadovoljstvo je bilo čuti planove koje je gradonačelnik Adžić iznio, te sve ono što je Gradiška ostvarila u prošloj godini koja je bila opterećena pandemijom virusa korona. Raduje činjenica da nijedan investicioni projekat nije zaustavljen, kao što je izgradnja sportske dvorane”, rekao je Čubrilović novinarima u Gradišci.

On je istakao da Gradišci želi da nastavi sa svim pozitivnim aktinostima, uz nadu da pandemija virusa korona neće biti presudan faktor u daljem razvoju lokalne zajednice.

“Vjerujem da će gradonačelnik uz skupštinsku većinu u gradskom parlementu, koja je stabilna, realizovati sve svoje planove i da će samim tim biti bolje i svim građanima”, poručio je Čubrilović.

Adžić je naveo da je sa Čubrilovićem razgovarao o saradnji Gradiške i institucija Republike Srpske, predstavio mu u kom pravcu se grad razvija, te zahvalio za dobru saradnju sa Narodnom skupštinom Srpske.

“Želimo da pohvalimo rad Narodne skupštine Srpske, na čelu sa Čubrilovićem, koja je najefikasniji parlament na prostoru BiH, a koja je u vrijeme pandemije donosila niz značajnih odluka koje su bitne za razvoj Republike Srpske i Gradiške”, rekao je Adžić.

On je rekao da se nada da će saradnja grada Gradiška i parlamenta Srpske u narednom periodu biti još bolja, što je interes svih građana i privrednika Gradiške.

Adžić je zaključio da je Narodna skupština svih ovih godina radila na očuvanju integriteta suverenosti Republike Srpske, koja je jedina garancija daljeg razvoja njenih građana.

Izvor: radiogradiska.com
7,400FansLike
459FollowersFollow