Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Policija oduzela automobil od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja

Od lica M.T. iz Gradiške, koji je višestruki povratnik u činjenju najtežih prekršaja, policija je juče privremeno oduzela automobil marke “Opel”.

“U mjestu Kozinci, grad Gradiška, 11.06.2024. godine oko 15,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila sa kolovoza u kojoj je učestvovao M.T. sa putničkim automobilom marke „Opel“, bez registarskih oznaka. Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici PS za BS Gradiška, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi na vozilu nastupila materijalna šteta, a lice M.T. je zadobio tjelesne povrede”, saopštili su iz PU Gradiška.

Kako dalje navode iz policije, izvršenim alkotestiranjem lica M.T. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,07 g/kg, te je uz upotrebu sredstava za vezivanje lišen slobode i smješten u prostorije za boravak lica lišenih slobode Policijske uprave Gradiška.

“Daljim provjerama je utvrđeno da je M.T. višestruki povratnik u vršenju teših prekrđaja iz oblasti ZoOBS, te uvidom u registar novčanih kazni utvrđeno je da M.T. ima dug u registru u iznosu od 6.750 KM”, dodaje se u saopštenju policije.

Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil od lica M.T. te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
459FollowersFollow